Ruta circular per Molinàs (Colera)


Diumenge, 10 de novembre de 2019



SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament) a les 7:00 del matí. / Sortida alternativa a l’entrada de Colera a les 8:00.
ACCÉS: Bordils a Colera amb vehicles propis.
LOCALITZACIÓ: Alt Empordà.
RECORREGUT: Pista a Molinàs – Mas Tarragona – Barbes del Boc – Coll de les Artigues – Ermita de Sant Miquel de Colera – Castell de Molinàs - Molinàs
DURADA: unes 5 hores més les parades.

DESNIVELL:  uns 540 metres de desnivell acumulat.
DIFICULTAT:  Fàcil – Mitjana. 8,5 km.
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s excepte qui opti per anar directament a Colera per tal de posar-nos-hi en contacte.

DESCRIPCIÓ:

Deixarem els cotxes, on poguem a la pista que va a Molinàs.

Sortirem una mica abans de Molinàs agafant el corriol del GR fins a tocar el Mas Tarragona, que el deixarem a l´est, per començar un corriol marcat en groc, una mica brut però de bon trobar. Trobem unes inscultures en un petit collet. Continuem el corriol per sota les Barbes del Boc o les Orelles de la Mula. Camí espectacular amb bones vistes a la vall de Colera.
  
Trobarem una petita cova , marcada en groc  i seguirem pujant fins el coll de les Artigues. A partir d´aquí baixada per la pista fins a trobar el primer trencant a la nostra esquerra, el seguirem i fins a l’ermita de Sant Miquel de Colera.

Després seguirem la pista fins arribar al Castell de Molinàs, baixarem per un corriol molt dret fins arribar al poble de Molinàs. Per pista arribarem als cotxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada