VOLTANT PER SANT ANIOL D'AGUJA

Diumenge, 13 de maig de 2018

SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament) a les 7:00 del matí.
ACCÉS: Bordils – Sadernes
LOCALITZACIÓ: Garrotxa
RECORREGUT: Sadernes, Castell s’Espasa, La Muntada, St. Aniol, Collet de Clarioles, Salt del Brull (part superior), Salt de la Capa, Cova dels trabucaires, Passant del Gamarús, Can Barrufa, St. Aniol, retorn a Sadernes. 
DURADA: unes 8 hores.

DESNIVELL:  uns 700 metres de desnivell acumulat.
DIFICULTAT:  Mitja-Alta. 16 km. Cal tenir en compte que hi ha passos aeris que poden ser inadequats per a persones amb vertigen. Cal tenir en compte la durada de la sortida als efectes de portar menjar i beguda suficient.
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s però, opcionalment, es podrà anar a dinar a l’Hostal de Sadernes a l’entorn de les quatre de la tarda. Qui hi estigui interessat cal que ho comuniqui abans de dimecres dia 9 al vespre per fer la reserva.



DESCRIPCIÓ:

Es tracta d’una ruta circular a l’entorn de Sant Aniol d’Aguja. Inicialment s’havia previst per fer-la en cap de setmana, pernoctant a Sant Aniol, però tot l’indret està en obres i no és possible aquesta pernoctació.
D’altra banda, justament el diumenge dia 13 els Amics de Sant Aniol han previst un camp de treball. Si alguna persona està interessada en col·laborar amb ells en la restauració dels edificis, ens ho pot fer saber i els ho direm als efectes de que es puguin organitzar. En aquest cas, les persones interessades farien la ruta a peu de Sadernes a Sant Aniol, participarien a continuació en el camp de treball i, quan el grup de la sortida torni a passar per Sant Aniol, a l’entorn de les dues de la tarda, podrien tornar amb ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada