ANEM A FIRES DE GIRONA


Diumenge, 25 d’octubre

SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament) a les 7:30 del matí.
ACCÉS: Aquesta no hi ha recorregut amb cotxe.
LOCALITZACIÓ: Gironès
RECORREGUT: Torrent de Palagret, Riera de Mavalls, Puig Bisbal, Sant Miquel, Sant Daniel, Girona. Tornada opcional per Montjuic, St. Miquel, Torrent de Can Verai, Celrà i Bordils.
DURADA:  unes 3 hores d’anada i 3 hores de tornada (opcional) sense les aturades.    

DESNIVELL:  uns 320 metres de desnivell acumulat a l’anada i 320 a la tornada.
DIFICULTAT:  Mitja. 13 + 13 km.
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s

DESCRIPCIÓ:

Com ja es va fer l'any passat, aquesta sortida es planteja amb dues opcions, només anar fins a Girona i fer la tornada amb transport públic o altres mitjans, o anar i tornar a peu per dos recorreguts diferents. 
L’anada la començarem en direcció a la cooperativa, per travessar la carretera i la via del tren per la llera del torrent de Palagret, per agafar després el camí que fa partió entre Juià i Celrà fins a trobar la creu de terme, seguirem la carretera de Juià fins a vorejar el poble per anar a buscar la vall de la riera de Mavalls.
Començarem una pujada a St. Miquel, potser menys habitual, fins al cim del Puig Bisbal i acabant d'arribar al cim pel camí més habitual.
La baixada de St Miquel la farem passant per les runes de Cal Cabrit i Can Lliure en direcció a St Daniel i acabant la caminada al davant del cul de la lleona, sota St Fèlix.


Els que decidim tornar a peu, començarem pujant a la torre Suchet i resseguint tota la montanya urbanitzada per camins en direcció a Campdorà però travessarem la variant per un dels ponts i ens enfilarem en direcció a St Miquel, sense arribar-hi, per baixar a Celrà pel camí del Torrent del mas Verai i per Can Cornei.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada