Torrent de la Cabana (Ripollès)


13 de juny de 2010

SORTIDA: Bordils (Plaça de l’Estació a les 7:00)
ACCÉS: Bordils – Campdevànol on prenem la carretera GI-401 en direcció a Gombrèn fins al km. 3 (càmping El Pirinenc). Deixem el cotxe a l’Àrea de la Font del Querol.
LOCALITZACIÓ: Ripollès.
RECORREGUT: Font del Querol- La Musquera- Gorg de la Cabana- Gorg de la Tosca- Gorg del Forat – Gorg del Colomer - Collet de Daguí – Can Bussacs - Font del Querol.
DURADA: unes 3 hores (sense aturades) i 8.500 metres aprox. de recorregut.

DESNIVELL: uns 313 metres de desnivell acumulat.
DIFICULTAT: baixa.
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s

DESCRIPCIÓ : Aquest itinerari senyalitzat per l’Ajuntament de Campdevànol, ressegueix el fresquívol torrent d’Estiula, conegut popularment com el torrent de la Cabana, on podrem gaudir de la bellesa visual dels seus salts d’aigua i si us ve de gust, refrescar-vos als seus gorgs d’aigües transparents. També, en el punt més alt de l’itinerari, podrem gaudir d’una vista cap a la serra de Montgrony i la serra Cavallera, les dues grans serralades del Prepirineu del Ripollès.

Accediu al programa

Veure les fotos de la sortida


MOLT IMPORTANT: Tot i que la ruta no ofereix cap perill especial, és molt important que tots els participants tinguin una assegurança que cobreixi el risc d’accidents.
En aquest sentit, l’assistència a les excursions es farà sota la responsabilitat de cada participant, alliberant de manera expressa de la mateixa al Club Atlètic Bordils.
Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult, qui s’en responsabilitzarà durant tota la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada