TORRENT DE LA MASICA (Vallfogona de Ripollès)


Diumenge, 14  de maig de 2017

SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament) a les 9:00 del matí.
ACCÉS: Bordils a Vallfogona de Ripollès.
LOCALITZACIÓ: Ripollès
RECORREGUT: Vallfogona – Pont Vell – Molí de dalt – La Tosca – Era d’en Paixana – Bauma del Boer – Gorg de baix – Gorg de dalt - Vallfogona.
DURADA:  unes 3-4 hores aproximades.   
ESMORZAR I DINAR: Cal portar esmorzar. També dinar (excepte qui opti per dinar de restaurant)

DESNIVELL: uns 200 metres de pujada i 200 de baixada.
DIFICULTAT:  Baixa. 7 km. Edat recomanada: +4 anys.

INSCRIPCIONS: No cal inscripció.

Cal inscripció si s’opta per dinar de restaurant a Vallfogona ja que caldrà reservar. La inscripció cal fer-la abans de divendres dia 12 al migdia trucant al 972490900 (Josep). Preu aprox.: 18 euros el menú per adults i 11 euros el menú infantil. En cas de no fer inscripció es podrà participar en la sortida sense tenir garantit el dinar.

DESCRIPCIÓ:

El Torrent de la Masica es un petit rierol d’aigües molt netes i transparents, forma petits gorgs i salts, a on, degut a la calç dissolta en l’aigua es formen petites però espectaculars capes calcaries.

Aquesta ruta que us proposem surt de Vallfogona de Ripollès i passa per el Pont Vell ( medieval S. XIV ), el Molí de Dalt,  la Tosca, l’Era d’en Paixana ( esmorzar ), seguirem ja per el costat del torrent per mig de bosc de ribera de boix i avellaners fins la Bauma del Boer, Gorg de Baix i Gorg de Dalt i tornarem a Vallfogona passant per l’altre costat del torrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada