De Bordils a Girona per Fires

Diumenge, 30 d’octubre

SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament) a les 7:30 del matí.
ACCÉS: Aquesta no hi ha recorregut amb cotxe.
LOCALITZACIÓ: Gironès
RECORREGUT: Bordils – Barri del Molí – Pins d’en Ros – Celrà – Riera de Mavalls – Font de les Escales – Mines del Nen Jesús – Coll d’en Figueres – Can Lliure – Sant Daniel – Girona – Cul de la Lleona.
DURADA: unes 3 hores d’anada i 3 hores de tornada (opcional) sense les aturades.    

DESNIVELL:  uns 320 metres de desnivell acumulat a l’anada i 320 a la tornada.
DIFICULTAT:  Mitjana. 13 + 13 km.
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s

DESCRIPCIÓ:

Aquest any començarem en direcció a la cooperativa i travessarem el torrent fins al barri del molí, després anirem a buscar un antic creuament de la via del tren que ara està anul·lat ja que era un pas sense barreres, que correspon a la continuació del camí del davant dels Vivers Casa Paraire i que fa de frontera entre Juià i Celrà.

Un cop travessada la via, passarem pels pins den Ros i seguirem el torrent fins a Celrà. Deixarem el Palagret per a seguir remuntant la Riera de Mavalls, passant per la Font de les Escales i pujant cap a les mines del Nen Jesús.

Un cop passades les mines (potser podrem veure un salt d'aigua rajant força) no seguirem pujant en direcció St Miquel sinó que continuarem un corriol que ens portarà al Coll den Figueres, entre St. Miquel i el Puig Estela.

La baixada serà seguint el camí principal que passa per Can Lliure que ens durà fins a Girona passant per St. Daniel. El punt final serà el Cul de la Lleona, per a fer-li un petó i assegurar-nos que hi tornarem un proper any.


Com cada any, qui vulgui podrà tornar a Bordils caminant o amb bus, tren, algun familiar...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada