EN BICICLETA PEL BAIX EMPORDÀ


29 de setembre de 2013

 

SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament, a dos quarts de nou del matí.
 
ACCÉS: Bordils – La Bisbal d’Empordà.
 
LOCALITZACIÓ: Baix Empordà.
 
RECORREGUTS AMB BICICLETA:
 
Recorregut curt (14,5 km.): La Bisbal d’Empordà – Castell d’Empordà – Ullastret – La Bisbal d’Empordà. Unes dues hores de ruta. Desnivell: 40 metres acumulats.
 
Recorregut llarg (26 km.): La Bisbal d’Empordà – Castell d’Empordà – Ullastret – Llabià – Gualta – Fonolleres – Matajudaica – La Bisbal d’Empordà. Unes 3,5 hores de ruta. Desnivell: 60 metres acumulats.
 
DIFICULTAT: Ruta ciclo-turística amb BTT, on no hi ha cap dificultat. Només cal tenir domini d’anar en bicicleta. Recorregut majoritàriament per pistes i camins secundaris (65 %). Tot i això cal estar atent en tot moment ja que hem de  fer alguns trams de carretera terciària, i travessar  carreteres en dues ocasions.
 
ESMORZAR: Tothom qui vulgui pot portar-lo ja que durant el recorregut pararem per esmorzar.

 

Cal que siguin bicicletes BTT en bon estat de conservació i amb la deguda pressió d’aire a les rodes.

 

El trasllat de les bicicletes el fan els participants amb mitjans propis, tot i que es disposarà d’un vehicle “cotxe escombra” durant el recorregut, per recollir participants i bicicletes que pel motiu que sigui no puguin acabar-lo.

 

INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s.

DESCRIPCIÓ: La idea és la d’un  passeig matinal per gaudir d’un dels paisatges típics de la plana empordanesa amb el Massís del Montgrí com a testimoni i la Llera del Daró com a eix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada