VALL DE NÚRIA - NOU CREUS - ESTANYS CARANÇÀ - COMA DE VACA

Diumenge, 9 de juliol de 2017

SORTIDA: Bordils (Plaça Onze de setembre / Ajuntament) a les 6:10 del matí.
ACCÉS: Bordils – Queralbs
LOCALITZACIÓ: Ripollès
RECORREGUT: Queralbs a Núria amb tren cremallera a les 8:10, preu: 15,50 euros. Núria – Pont de l’Escudé – Comes de les Molleres i de l’Olla – Clot de Noucreus - Coll de Noucreus – Estany blau de Carançà – Estany Negre de Carançà – Coll de Carançà – Coma de Vaca – Refugi de Coma de Vaca - Vall del Freser - Queralbs
DURADA: unes 6-7 hores més les aturades.

DESNIVELL:  uns 1.200 metres de pujada i 1.700 de baixada.
DIFICULTAT:  Alta-Molt alta. 20 km.
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s.
ALTRES: Cal portar esmorzar i dinar així com calçat còmode i roba adequada per recorreguts d’alta muntanya.


Hi ha l’opció de sortir dissabte i pernoctar a Ribes de Freser o a Queralbs, localitats que disposen d’hotels, pensions o cases de turisme rural a preus raonables en algun cas. També es podria anar a la Vall de Núria però els preus són més elevats. Aquestes opcions s'han de gestionar directament per les persones interessades. En aquest cas cal que s’afegeixin a la resta de participants, a les 8:10 a Queralbs o a les 8:30 a Núria. 
A Queralbs agafarem el tren Cremallera de les 8:10 que ens porta a Núria en vint minuts. Després enfilem pel GR11 en direcció al Pic de Noucreus des d’on baixarem en direcció als dos primers estanys de Carançà, el Blau i el Negre. Des d’aquí enfilarem en direcció al Coll de Carançà baixant a continuació per la Coma de Vaca en direcció al refugi de Coma de Vaca o Manelic i seguirem en direcció a Queralbs baixant per la Vall del Freser. Es tracta d’una ruta dura però molt atractiva visualment amb paratges amb una vegetació exuberant i variada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada