Sortida del dia 28 de febrer: De Santa Pau a Besalú

Podeu fer clic sobre el mapa per ampliar-lo.

SORTIDA: Bordils (Plaça de l’Estació a les 7:00)
ACCÉS: Bordils – Besalú (lloc indicat amb la fletxa vermella al mapa a tres quarts de vuit del matí) – Santa Pau (*)
LOCALITZACIÓ: Garrotxa.
RECORREGUT: Sta. Pau – St. Vicenç de Sallent – Mas Pinós – El Torn – Mas Cadevall – Coll de Salom – St. Fruitós – L’Ametller – Besalú.
DURADA: unes 6-7 hores aprox. que inclou el camí, aturades, fotografies, etz. (21 km.)

DESNIVELL: uns +520 / -860 metres de desnivell acumulat.
DIFICULTAT: mitjana – alta
INSCRIPCIONS: Trucar al telèfon 972491084/Narcís, fins el divendres dia 26 de febrer.

DESCRIPCIÓ: Sortida un xic exigent però que es veurà sobradament recompensada per la bellesa dels paisatges que travessarem: Són excepcionals per la seva varietat i per ser camins poc coneguts, alhora poc transitats.
Cal pensar que per la durada farà bo portar menjar per anar fent durant la travessa, que entre aturades, fotografies,... ens agafarà unes sis hores com a mínim, això vol dir arribar a Besalú sobre les tres de la tarda.

(*) De Besalú a Santa Pau es farà amb autocar. Els participants hauran d’abonar el cost del transport que es repartirà entre tots els assistents.








Sortida 7 de febrer de 2010: PEL MASSÍS DE BEGUR

SORTIDA: Bordils (Plaça de l’Estació a les 8:00)
ACCÉS: Bordils – Pals
LOCALITZACIÓ: Baix Empordà.
RECORREGUT: Pals – Can Salvi – Quermany Petit (110m.) – Quermany Gros (224m.) – Mines d’en Bofill – Can Pou de ses Garites – Castell de Begur.
DURADA: unes 3,25 hores aprox.

DESNIVELL: uns 310 metres de desnivell acumulat.
DIFICULTAT: baixa
INSCRIPCIONS: No cal inscriure’s

DESCRIPCIÓ: És una excursió curta i gratificant. Que podem fer en família. Al llarg del recorregut descobrirem paisatges inexperts que ens sorprendran : des del bosc mediterrani, a les pinedes sorrenques que fixen antigues dunes, fins a les espectaculars vistes del cim del Quermany. Passarem pel costat d’unes antigues mines i de Can Pou de ses Garites, masia fortificada gòtico-renaixentista, amb garites cilíndriques als angles, per acabar al Castell de Begur amb les privilegiades vistes que des d’allà es poden albirar.